Beställprov

Vill du beställa ett urval av våra mosaikplattor eller golvplattor samt väggplattor?
Inga problem klicka bara på "orderprov" i respektive artikel och läggs i kundvagnen.
OBS: Om det inte finns någon knapp på artikeln, så är det tyvärr inget mönster att beställa!Upprepa beställningar och prov
Plattor och mosaik är naturliga produkter och kan bero på produktion på grund av olika satser av produkt och råmaterial, mindre variationer med avseende på dimension (kaliber) och nyans har. Vi rekommenderar därför att du beräknar tillräckligt många mängder kakel och mosaik.

Den Skilj resultat från små variationer i råmaterialkvalitet och komposition (blandningsförhållande) och glasyrer. Även små temperaturfluktuationer i brännprocessen kan påverka slutprodukten.

Det kan hända i sällsynta fall att en tillverkare måste stoppa produktionen på grund av materialflaskhalsar eller flytta på obestämd tid, och därmed även andra tillverkare har samma typ av produkt i sitt sortiment för detta är dock olika i färg och material av de första tillverkarna ,

Vi påpekar att mönsterplattor och mosaikmönster delas delvis för transport och är uteslutna från utbyte.

Vårt tips: Till skillnad från mosaik har golv- och väggplattkartonger i.d.R. Använda lotnummer som finns på ena sidan av kartongen. Kontrollera därför dina kakelleveranser för identiska satsnummer före installationen.

Vi rekommenderar därför återkommande order med tidigare leveranser eller provsändningar i alla fall innan du lägger på leverantörsrelaterade att kontrollera eventuella avvikelser i form och färg.

Hur beställer
jag ett mönster?