Träplattor för utomhusbruk

Trälook för balkong och trädgård

Vid inredning och inredning av lägenheter, terrasser och Alla har sina egna idéer om trädgården. Speciellt för utomhusområden är väderbeständiga och speciella väderbeständiga material efterfrågas. Vill du göra om balkongen eller terrassen lite eller annorlunda? Även här behöver väderbeständighet inte komma på bekostnad av vacker design. Betongplattor eller keramiska plattor är igår, eftersom det nu finns ett antal mycket mer attraktiva alternativ för optimal design av utomhusområden. Till exempel material med ett varmt träutseende.

Kakel och träplattor utomhus

Kakel och golvplattor för trädgården, terrassen eller balkongen används nästan överallt. Letar du fortfarande efter en visuellt attraktiv och så naturlig metod som möjligt för att utforma din trädgård eller terrass? Till exempel kan du lägga träplattor på golvet på din veranda eller på balkongen. Du kan hitta denna typ av golv i järnaffärer, i specialaffärer eller hos olika återförsäljare på Internet. Kakel i träutseende säkerställer en särskilt vacker design på alla utomhusområden. Träplattornas naturliga utseende säkerställer en varm och medelhavsstämning i synnerhet för att må bra. Oavsett om det finns kakel med träutseende av akacieträ, tall, gran eller annat naturmaterial, finns de i olika träslag och i olika utföranden. Medan vissa av träeffektplattorna ser mer ut som ett traditionellt parkettgolv vad gäller utseende och design, har andra modeller utseendet som ett rustikt plankgolv. Oavsett om det är i olika naturliga tretoner eller med en ljusgrå glasyr, hittar du rätt träplattemodell för varje smak och varje atmosfär. På grund av sin väderbeständighet är träplattor inte bara lämpliga för utomhusområden som balkong eller terrass, utan också för fuktiga rum inomhus. Lägg kakel med träutseende, till exempel i hälsoavdelningar som bastu eller pool, eller utrusta golv i ditt eget badrum med träplattor.


Fördelar med kakel med träutseende

Du har bestämt dig för att använda och köpa träplattor och har redan hittat en modell som uppfyller din smak och dina personliga krav? Installationen av plattorna i träutseende är inte heller ett stort problem. Tack vare ett speciellt system kan träplattorna enkelt läggas efter önskemål med hjälp av en plug-in-anslutning. & Nbsp; Du behöver inte använda några specialverktyg för att montera plattorna med träutseende. Galvaniserade skruvar och en stabil understruktur säkerställer långsiktig stabilitet hos kakelanslutningssystemet. En speciell impregnering av plattorna i träutseende och halkmotståndet är ytterligare kännetecken för plattor i träutseende. Och rengöringen av träplattorna är också mycket enkel med vatten och konventionella rengöringsmedel. Dessutom är golvdesign med träplattor särskilt intressant ur ekologisk synvinkel, eftersom det naturliga materialet för plattor med träutseende kommer från ekologiskt jordbruk och är senare lätt återvinningsbar. Ett annat plus för användning av träplattor vid utformning av fuktiga rum, balkonger eller trädgårdsområden.